Nieuws

Blijf op de hoogte

Yes! De jeugdtraining is weer begonnen!

8 sep. 2021 Door: Redactie

EINDELIJK! Onze jeugd is afgelopen dinsdag 7 september weer gestart met de training. En met wat voor plezier! Wat een heerlijk gevoel is dat om met 26,4 °C naar een heerlijk koele hal te gaan en elkaar na maanden weer te zien. We mogen weer onze schaatsen aantrekken en de puck een slapshot geven over het ijs. En, hoe bijzonder om te zien dat de afgelopen corona periode weinig tot geen impact heeft gehad op de kwaliteit van het schaatsen van de kids (want in december hebben we voor het laatst ijs onder onze schaatsen gevoeld). Onze jonge schaatstalentjes van de U9, U11 en de U13 stapten zonder te wiebelen op het ijs en gingen als de brandweer! Iets om trots op te zijn en we kijken uit naar de eerste wedstrijd.

U11 speelster Sophy: “Ik was om 15.00 uur al klaar om naar de training te gaan en het ijs op te sprinten. Ik kon niet wachten, ik had er zoveel zin in!

U13 trainer Watze: “Wat een positieve energie was er bij de kids, ze vlogen over het ijs, ik heb ervan genoten en ik kijk uit naar de rest van het seizoen!”

Lijkt het jou ook om voor de snelste en gezelligste teamsport te gaan?

Kom dan langs bij onze ijshockeyschool op zondagochtend van 10.00 – 11.00 uur! Voor meer info, klik hier