Nieuws

Blijf op de hoogte

Van de Technische Commissie

8 jul. 2021 Door: Redactie

 

De droogtraining zit erop, de zomer staat voor de deur.   Het goede nieuws is dat we per 7 september a.s. direct  gaan starten met de ijstraining, eindelijk!

De afgelopen periode heeft in het teken gestaan van corona.   Ondanks alle beperkingen zijn we met de jeugd in eerste instantie onderlinge wedstrijden gaan spelen op het ijs en vanaf januari direct gestart met de droogtraining.   Een formidabele prestatie van onze vrijwilligers (trainers, coaches, teamleiders, coördinatoren etc.) die dit mogelijk hebben gemaakt.   Super dat we gebruik mochten maken van het WTC parkeerterrein, met dank aan Wiep Juckers.  Het inlinehockey bleek een mooie afwisseling op de reguliere training   Ook Capitals 1 is inmiddels alweer geruime tijd in training.

Natuurlijk verlangt iedereen weer naar echte wedstrijden in een normale ambiance. Met ouders op de tribune in plaats van buiten het complex, het restaurant gezellig gevuld met eenieder die nog na wil praten. Wij kijken er naar uit.

Voor het nieuwe seizoen zijn ook weer vrijwilligers nodig zoals trainers, scheidsrechters, commissieleden etc. en  hopen dat hiervoor weer voldoende animo is. Want de club dat zijn we met zijn allen.

Wij wensen alle leden, ouders en vrijwilligers een goede vakantie en hopen jullie in een goede gezondheid weer te treffen in de mooie Elfstedenhal voor het nieuwe ijshockeyseizoen.

Tot dinsdag 7 september!

Technische Commissie