Nieuws

Blijf op de hoogte

Beste Capitals leden

24 feb. 2021 Door: Redactie

Beste Capitals leden,

Het ijshockeyseizoen, wat eigenlijk geen seizoen mag heten, is definitief ten einde en met de blik volledig gericht op de start van seizoen 2021 – 2022 willen we iedereen even kort bijpraten over een aantal zaken. Onze wens was om vaker met alle betrokkenen te communiceren en daarom bij deze nogmaals de oproep voor extra ondersteuning in de commissie communicatie. Ter aanvulling op het bericht dat wij in januari hebben gedeeld willen we iedereen informeren over het volgende:

-  De contributie van Capitals leden is inmiddels gestopt en we streven ernaar dat er pas weer geincasseerd gaat worden bij aanvang van het nieuwe ijshockeyseizoen. Over de start van de incasso’s zullen we jullie tijdig informeren.

-  Als gezegd heeft de COVID19 situatie ook zijn effect gehad op de inkomsten van de club. Met name de fors lagere sponsorinkomsten en opbrengsten vanuit de OGC1 wedstrijden hebben voor een zeer uitdagende begroting gezorgd. We doen ons uiterste best om deze sluitend te krijgen.

- De technische commissie is druk doende om te kijken in welke vorm er zomertrainingen kunnen worden aangeboden onder de beperkingen die nu en in de toekomst gelden.

- We hopen ergens in de komende maanden een (virtuele) bijeenkomst te organiseren waarbij alle betrokkenen kunnen aansluiten om een Q&A met het bestuur te houden. Ook hiervan zullen jullie tijdig worden geinformeerd.

Mochten jullie naar aanleiding van deze brief vragen hebben dan kun je contact opnemen met de penningmeester of met andere leden van het bestuur via e-mail: penningmeester@capitalsleeuwarden.nl of bestuur@capitalsleeuwarden.nl. Nogmaals dank voor jullie begrip en hopelijk graag tot snel in goede gezondheid!

Met sportieve groeten,

Bestuur IJCCL Capitals Leeuwarden