Nieuws

Blijf op de hoogte

Beste Capitals vrienden

14 okt. 2020 Door: Redactie

Beste Capitals vrienden,


Met het zeer abrupte einde van het voorgaande ijshockeyseizoen nog vers in ons geheugen staat de club nu voor nieuwe uitdagingen na de laatste persconferentie van Rutte en de Jong op dinsdag 13 oktober. We kunnen er kort over zijn dat de competitie van ijshockeyseizoen 2020 – 2021, in elk geval voor nu, ten einde is gekomen. Als bestuur zijn we momenteel eensgezind in de verwachting dat een normale hervatting van de ijshockeycompetitie een geringe kans maakt. Daarnaast is het op dit moment alleen duidelijk dat het doel van de 11Stedenhal in elk geval is om open te blijven zodat er ijs aanbod blijft voor trainingen van spelers <18 jaar.
We kunnen niet anders dan een sportief beroep doen op alle ouders van jeugdleden tot 18 jaar om te blijven deelnemen aan de toegestane trainingen van de jeugdteams en de club op die manier te ondersteunen. Voor Capitals Leeuwarden komt dat op dit moment neer op trainingen voor:


•    IJshockeyschool
•    U8 / U10 / U12 / U14 / U16 / U19 (mits jonger dan 18 jaar)


De trainingen van alle recreatieteams stoppen per donderdag 15 oktober.


Helaas zijn veel zaken op dit moment nog onduidelijk en zijn de komende weken bepalend voor nieuw beleid vanuit de overheid. Wij vragen alle spelers, begeleiders en ouders om de richtlijnen van de 11Stedenhal te respecteren en te volgen tijdens de trainingen. Waarvoor dank!


Bestuur IJCCL Capitals Leeuwarden